RESERVA
Puja

Obrador

L’obrador de Mas Bes és on elaborem els nostres productes artesans fent servir receptes tradicionals. Els nostres productes els podràs adquirir a l’Agrobotiga de Mas Bes i a altres establiments seleccionats de la província de Girona. Tota la família Viñolas ens arremanguem per fer els productes amb les nostres mans. Com s’ha fet sempre a casa.

Productes Artesans

Carn fresca de Vedella Angus

Tendra, sucosa, suau i amb sabor d’autèntica vedella. Així és la vedella Angus del nostre obrador. Un plaer per a tots els amants dels productes de proximitat i la bona carn.

Làctics

Mas Bes som una explotació de vaques lleteres. Amb una matèria primera de tanta qualitat i puresa, elaborem derivats làctics en el nostre obrador. Molt més que productes de proximitat.

Gelats artesans

A l’obrador de Mas Bes elaborem fins a 11 gelats de diferents sabors, tots fets amb la llet de les nostres vaques. Cremosos i amb ingredients totalment naturals.

Gustos: Avellana de Brunyola, Torró, Vainilla, Llimona, Maduixa, Mango, Ratafia, Xocolata, Xocolata sense sucre, Iogurt Cremós i Iogurt amb fruits del bosc.

Ous de pagès

Ous de pagès de les gallines ponedores de Mas Bes.

Pastisseria

A l’obrador de Mas Bes elaborem 2 tipus de productes de pastisseria de proximitat i artesanal. La llet de les nostres vaques és garantia de productes naturals i de qualitat.

Canelons

Canelons de rostit tradicionals directes del nostre obrador. Fets de rostit de vedella Angus i porc Duroc de Mas Bes. Fem la beixamel amb la llet de les nostres vaques. També tenim l’opció de preparar canelons sense beixamel.

Ratafia

Amb la col·laboració dels companys de Licors Portet elaborem la ratafia de Mas Bes. El licor d’herbes per excel·lència de la nostra terra.

Torrons

Època de celebracions i família. A Mas Bes celebrem el Nadal fent 3 varietats de torrons de xocolata.

Com fem els productes artesans?

A l’Obrador de Mas Bes elaborem els productes de forma tradicional. Fent servir la llet de les nostres vaques com a matèria primera i participant tota la família. Com s’ha fet sempre a casa.

1
Amb matèries primeres pròpies o de proximitat.
2
Utilitzant receptes tradicionals.
3
Amb el sabor de sempre.

On trobar els productes de Mas Bes

Tots els productes artesanals de Mas Bes els pots trobar a l’agrobotiga de l’explotació.
També estan disponibles als següents establiments: